(2009.03.29.)

A 18. furdulóban Türje csapata vendégeskedett Sármelléken. A hazaiaknak kötelező volt a 3 pont megszerzése ahhoz, hogy a dobogó környékén maradjanak.

 

 Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!

 

 

(2009.03.26.)

Második bajnoki mérkőzésén is nyerni tudott a Sármellék ifi csapata. Ezúttal Sárhidán vendégeskedett a csapat, és hozta el a fontos 3 bajnoki pontot.

 

(2009.03.15.)

Első bajnoki mérkőzését játszotta a csapat a 2008/2009-es szezon tavaszi fordulójában. Sármellék a télen megerősödött Egervár gárdáját fogadta. Ezen a mérkőzésen debütált Szabó Csaba a tartalék új edzője(elárulom, sikerrel).

 Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!

A csapat edzőjét, Szabó Csabát kérdeztem, mi a véleménye az aktuális meccsen látottakról, hogyan értékeli a csapat teljesítményét.

-Szacsa: Nehezen indult az első játékrész, sok volt a pontatlan passz, bizonytalankodtunk hátul, és erre még jött a bekapott gól is. Érdekes módon azonban ez rázta fel a csapatot, amely nagyon hamar a maga javára fordította a mérkőzést, és úgy gondolom a lényeges dolgok már el is döltek az első félidőben.
A második felvonásban nagyon szép akciókat vezettünk, és külön öröm volt számomra, hogy sikerült kapott gól nélkül megúsznunk azt a 45 percet. Hiányosságok persze ekkor is akadtak, de úgy gondolom egy 7-1-es győzelem után semmi okunk nincs a panaszra. Minden játékosnak nagyon köszönöm a hozzáállását.

Szabó Csaba véleménye a mérkőzésről!

Köszönöm az interjút!


 

 

 

(2009.03.09.)

 

A csapat már készül a vasárnapi bajnoki rajtra, ahol a télen megerősödött Egervári TE gárdáját látja vendégül. Múlt vasárnap(márc. 1-jén) Zalavár felnőtt csapatával játszott az ifi edzőmeccset. A megye IV-es "szomszéd", simának mondható 4-1-es győzelmet aratott Sármellék felett. A csapat egyetlen gólját Rákos szerezte büntetőből.

További hírek:

- Lebeda Géza átadta az edzői széket Szabó Csabának(szacsa), aki tehát az ifi új edzője! Sok sikert kívánunk neki.

- Az öltöző felújítás alatt áll, így a vasárnapi bajnoki előtt az iskolában öltöznek át a csapatok.

- A téli átigazolási szezonban történt néhány változás:

      a csapat kapusa Rezes Dávid elhagyta a csapatot, és Vonyarcra igazolt,

      helyette új kapus után kellett nézni, és igy leigazoltuk Györei Andrást

      Tislér Lajos és Rákos Zoltán elfoglatságokra hivatkozva csak ritkán állhatnak a csapat

       rendelkezésére

       Horváth Krisztián jelenleg sérült, így még egy alapember esett ki a csapatól.

szerkesztette: Hori

 

........................................................................................................................................................................................

(2009.01.26.)

Hétvégén rendezték a megyei teremlabdarugó tornát, ahol a sármelléki fiatalok a keszthelyi kvartettben küzdöttek a dőntőbe kerülésért. A versenyt nagy küzdelmek és hatalmas iram jellemezte, de a mieinknek csak a 2. helyet sikerült elérni (egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség), igy nem jutottak a legjobb 8 közé.

........................................................................................................................................................................................

(2008.11.16.)

Vereséggel zárták az őszi idényt a sármelléki fiatalok!

A kivételesen szombati mérkőzésen ismét (fájó) vereséget szenvedett a tartalék csapat Gyenesdiás tartalékja ellen, aminek kövtkeztében hátrább is csúsztak a fiatalok a tabellán. Jelenleg a 6. helyen áll a csapat, amely nem is olyan rossz ha a tavalyi szereplést nézzük, de ez lehetne sokkal jobb is (akár a dobogó legfelső foka és ez nem nagyképűség).

 Gyenesdiás 4-2 Sármellék

(Gólszerzők: Tislér 39' ; Beke 60' )

 

..........................................................................................................................................................................................

 

(2008.10.26.)

Nincs változás! A tartalék a hétvégi bajnokin ismét csak döntetlenre volt képes a tabellán sokkal hátrébb álló Kertváros LSC ellen.

  Sármellék 5-5 Kertváros

.........................................................................................................................................................................................

 

(2008.10.26.)

Folytatódik a sármelléki ifi  "mélyrepülése"! Az elmúlt héten Zalaszentgyörgyre látogatott a Sármellék FC, ahol győzelmet remélt mint a csapat, mint a szurkolók a tartaléktól, azonban csak egy döntetlenre futotta!

Zalaszentgyörgy 3-3 Sármellék

 

.......................................................................................................................................................................................

 

(2008.10.26.)

A héten dupla fordulót játszottak a csapatok a megyeiben. Az október 23.-i ünnep miatt rendeztek egy hétközi fordulót (csütörtök), amelyen játszott a tartalék is. Ez a hét felemásra sikerült a Sármellék ,,fiókcsapatának" ugyanis csütörtökön idegenben nyertek a fiatalok a Nemesapáti elllen, vasárnap viszont (meglepően) könnyű vereseséget szenvedtek Kehidakustánytól, aki a tabellán jóval hátrébb szerepelt.

Sármellék 0-3 Kehidakustány

 Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!

 

Nemesapáti 1-3 Sármellék

...................................................................................................................................................................................

 

(2008.10.19.)

Ismét tarolt a sármelléki tartalék! Ezúttal a becsvölgye tartalék csapatát verte, igen nagy arányban a CSAPAT!

Sármellék 8-1 Becsvölgye

Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!

 

..................................................................................................................................................................................


(2008.10.05.)

A következő mérkőzésen (Zalaapáti-Sármellék) Boncföldi, Lebeda és Hunyadi a nagycsapatnál játszik "játékos hiány" miatt, valamint Beke játéka, betegség miatt kérdéses!

(2008.10.05.)
Sármellék 4-1 Angol Foci Suli Páterdomb

Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!

Tislér Lajos visszatért a Tartalék csapatához, ahol egy góllal debütált!

(2008.09.22.)
Sármellék 0-1 Alsópáhok 
Részletes infók a "Tudósítások" menüpontban!
 
 
(2008.09.01.)
Türje 2-4 Sármellék
Sármellék: 
Rezes - Rákos,Boncföldi,Horváth,Kiss - Baumgartner Zs,Hunyadi,Lebeda,Major(Zsinkó),Kigyós(Csüri) - Tasner(Baumgartner A)
Gólszerzők: Kigyós(14.perc),Tasner(47.,51.perc),Baumgartner(88.perc),Rákos(öngól) ill. Kolompár
 
(2008.08.25.)
Kettőből kettő...!!!
A második meccsen is sima győzelmet aratott a csapat!
Részletes infók a "tudósítások" menüpontban!
 
(2008.08.24.)
Tasner Tamás és Sági Zoltán leadta a felnőtt szerelést,jelezve,hogy nem kívánnak többet a felnőtt csapatban szerepelni!
 
(2008.08.22.)
Igazolások
 
Érkezett:  Baumgartner Zsolt (Zalavár)
                Baumgartner Alex (Zalavár)
                Rákos Zoltán (Alsópáhok)
                Szíjártó István (Zalavár)
                Pál János (Zalavár)
                
Távozott:  Tislér Lajos (felnőtt csapat)
                 Nagy Tamás (Zalávár)
                 Horváth Norbert (Zalavár)
                 Czédula Zoltán (Zalaapáti)
                 Ács Ádám(Hévíz)
Oldalmenü
Diavetítő
Naptár